Hjem

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

Hotel SØMA

Et stykke af Grønland

Etableret i Grønland for over 50 år siden repræsenterer Hotel SØMA fire fantastiske destinationer langs vestkysten. Vores hoteller er indrettet i nordisk design med et strejf af grønlandsk udsmykning. Vores personale er eksperter i området og vil hjælpe med at guide dine arktiske eventyr. At bo hos os er at modtage en varm velkomst og opleve et stykke af Grønland med fascinerende kultur og betagende natur.

150 værelser i alt

Arctic spa i Nuuk og Sisimiut

8 mødelokaler

Udlejning af snescooter og cykel

Grønland

Stort. Smukt. Betagende.

Foto af Alex Savu

Smag et stykke af Grønland

Restaurat SØMA

Når du besøger Grønland, er det et must at besøge vores restaurant og smage den sæsonbetonede menu, som vores kok har sammensat for at fejre lokale grønlandske råvarer med et moderne twist.

restaurant-nuuk-komp

Lola A. Åkerstøm, Visit Greenland

Udforsk vores pakker

 Udforsk over 50 eventyr omhyggeligt designet af SØMA-teamet med ét hovedmål for øje - for at du skal opleve et arktisk eventyr.

Sisimiut udforskning

Udforsk Sisimiut på 4 dage. Sejl til den forladte bosættelse og udforsk byen, havnen og hundeslædestationen, mens du er omgivet af smukt bjerglandskab.

Det ultimative Sisimiut eventyr

Lær Sisimiut og området uden for polarcirklen at kende. Du vil møde grønlandske hunde, vandre til det betagende panorama på Palasip Qaqqa og blive forkælet i vores arktiske spa. Du kan skræddersy turen og udforske Sisimiut på egen hånd eller booke en af vores andre aktiviteter, som plukning af revlebær eller en vandretur til UFO-hytten.

Forretning i Grønland

© Mads Pihl - Visit Greenland
© Mads Pihl, Visit Greenland

Forretningsrejsende

Du bliver budt varmt velkommen hver gang du rejser til Grønland på forretningsrejse.

Mads Phil - Visit Greenland
© Mads Phil, Visit Greenland

Rejseagenter

Hotel SØMA samarbejder med flere rejsebureauer for at hjælpe folk til at opleve et stykke af Grønland.

Vores destinationer

Forrige dias
Næste slide

100% non-profit hotel

Vores velfærdsarbejde

At bo på Hotel SØMA betyder at støtte en god sag samtidig med, at du oplever Grønland. Vores formål er at skabe midler, der hjælper de udsatte mennesker, især søfolk og fiskere. Hotel SØMA tager socialt ansvar i byen, ved at støtte lokale initiativer og arrangere vores egne som for eksempel fester og børneaktiviteter. Hver jul åbner vi dørene og inviterer folk til at tilbringe deres juleaften hos os. I skolernes sommerferie arrangerer vi alverdens lege, aktiviteter og meget mere. Hver uge besøger vi trawlere med friske aviser, og vi går ofte en tur på havnen med varm kaffe og tid til en snak. Vi besøger også jævnligt byens fængsel og de ældre i deres hjem. Tak fordi du bliver hos os og støtter os i at støtte andre!

Udforsk vores SØMA-historier

Seneste eventyr fra vores stykke af Grønland.

Aasiaat Sommerrestaurant – en succeshistorie

Sommerrestauranten i Aasiaat var en succes på grund af positive gæster, fleksibelt personale og samarbejde Denne sommer har Hotel SØMA i...
Læs mere
City walk

Grønlands kultur

Forstå den destination, du besøger. Udforsk den traditionelle og moderne side af grønlandske byer. Alle vores arktiske lokaliteter er beliggende i smuk natur, og gaderne har mange historier at fortælle.
Læs mere
icefjord-centre

Hvilken grønlandsk destination skal du besøge denne sommer?

Vores hoteldirektører og arktiske guider deler det bedste fra deres destinationer.
Læs mere

@borkowska_trippin', Hotel SØMA

Book dit ophold