Hjem

Hotel SØMA

Et stykke af Grønland

Etableret i Grønland for over 50 år siden repræsenterer Hotel SØMA fire fantastiske destinationer langs vestkysten. Vores hoteller er indrettet i nordisk design med et strejf af grønlandsk udsmykning. Vores personale er eksperter i området og vil hjælpe med at guide dine arktiske eventyr. At bo hos os er at modtage en varm velkomst og opleve et stykke af Grønland med fascinerende kultur og betagende natur.

150 værelser i alt

Arctic spa i Nuuk og Sisimiut

8 mødelokaler

Udlejning af snescooter og cykel

Grønland

Stort. Smukt. Betagende.

Foto af Alex Savu

Hotel SØMA Pakker

Vi anbefaler

Vi bliver ofte spurgt, hvornår vi skal besøge Grønland, og hvad vi skal opleve. Denne tur er vores svar på det spørgsmål.

10 dage i vildmarken
Eventyret starter: 29. juli.

Tag med på den ultimative oplevelse for alle eventyrelskere. Tidligere sergent Mathias vil føre jer sikkert fra indlandsisen til havet, gennem den smukke grønlandske natur. Der lærer han dig alt om at overleve i vildmarken.

Din rejse inkluderer:

Flere pakker

  • 1 dag ·

En vinterdag i Aasiaat

Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski. Dit vintereventyr starter allerede efter check-in, når du modtager et kort over øen og et sæt langrendsski.
  • 2 dage ·

Aasiaat vintergetaway

Nyd en hel weekend i et vintereventyrland. Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski og på en snescooter.
  • 1 dag ·

En sommerdag i Aasiaat

Masser af lys, sejlture og plaskende hvaler - oplev sommeren i Aasiaat.
  • 2 dage ·

Aasiaat sommerferie

Nyd en hel weekend i Aasiaat og fordyb dig i sommerstemningen på Diskobay-øen.
  • 4 dage ·

Sisimiut udforskning

Udforsk Sisimiut på 4 dage. Sejl til den forladte bosættelse og udforsk byen, havnen og hundeslædestationen, mens du er omgivet af smukt bjerglandskab.
  • 7 dage ·

Det bedste fra Sisimiut

En uge i Grønland fyldt med spændende aktiviteter. Gå i sporene af gamle inuitter, sejl til en forladt bosættelse og prøv at fange din egen middag. Hver dag bringer et nyt eventyr med sig.

Forretning i Grønland

© Mads Pihl - Visit Greenland
© Mads Pihl, Visit Greenland

Forretningsrejsende

Du bliver budt varmt velkommen hver gang du rejser til Grønland på forretningsrejse.

Mads Phil - Visit Greenland
© Mads Phil, Visit Greenland

Rejseagenter

Hotel SØMA samarbejder med flere rejsebureauer for at hjælpe folk til at opleve et stykke af Grønland.

Vores destinationer

nuuk-city
Lasse_Kyed
aasiaat-whale
illulissat-iceberg

Nuuk

Sisimiut

Aasiaat

Ilulissat

Besøg os i hjertet af den grønlandske nation, som er meget anderledes end andre hovedstæder i verden. Her mødes det traditionelle med det moderne, omgivet af smukke fjelde og Nuuk fjord. I dag er Nuuk en moderne by kendt for arkitektur, gourmetrestauranter og mode.

Byen vokser hurtigt, men bevarer sin unikke hyggelige stemning, og den vil uden tvivl gøre et stærkt indtryk. Hotel SØMA Nuuk ligger kun en kort gåtur fra byens centrum, og vores team kan give dig gode tips til steder, du ikke bør gå glip af.

OPDAG NUUK

© Peter Lindstrom, Visit Greenland

Velkommen til paradiset for naturelskere. Sisimiut har en strategisk beliggenhed over polarcirklen omgivet af en smuk bjergryg, som kan udforskes til fods, på ski, på bagsiden af en snescooter eller endda en hundeslæde. Fantastisk panoramaudsigt er garanteret, mens du udforsker baglandet.

I Sisimiut kan du opleve sand frihed og kræfterne i den grønlandske natur. Vores eksperter kan arrangere mange forskellige eventyr for dig og kan hjælpe med at vælge den helt rigtige aktivitet, baseret på dine forventninger og det ønskede niveau af adrenalin.

OPDAG SISIMIUT

© Lasse Kyed

Besøg os i Aasiaat, en destination på vandet. Byen er omgivet af den maleriske Diskobay, hjemsted for mange hvaler hver sommer. Ingen andre steder vil du føle dig så forbundet med naturen, som når du sejler på Diskobays glatte bølger, omgivet af nysgerrige hvaler.

Hotel SØMA ligger lige ved vandet og sikrer havudsigt fra næsten alle værelser, og de heldige kan få øje på hvaler, når de står ved værelsesvinduet. Vores private havn er udgangspunktet for mange sejlture, som vil bringe dig tættere på isbjergene og hvalerne. Oplevelsen er uforglemmelig og vil forblive hos dig længe efter du er kommet hjem.

OPDAG AASIAAT

© Florian Gurtner, Visit Greenland

Ilulissat er en destination i verdensklasse, berømt for sin spektakulære isfjord. Lad os tage dig med på en sejltur rundt om disse iskolde giganter. At besøge Ilulissat Isfjord er at mærke naturens kræfter og forstå dens betydning. Fjorden giver fantastisk lys og farver til alle fotoentusiaster, men også dem, der bare vil læne sig tilbage og nyde, hvor smuk vores verden kan være.

Hotel SØMA Ilulissat ligger på en bakke, der sikrer byens bedste udsigt over den store isfjord. Herfra kan du tage en kort vandretur til det nyopbyggede arkitektoniske vidunder - Isfjordscentret, der tiltrækker folk fra hele verden.

OPDAG ILULISSAT

© Thrainn Kolbeinsson, Visit Greenland

  • NUUK
  • SISIMIUT
  • AASIAAT
  • ILULISSAT

100% non-profit hotel

Vores velfærdsarbejde

At bo på Hotel SØMA betyder at støtte en god sag samtidig med, at du oplever Grønland. Vores formål er at skabe midler, der hjælper de udsatte mennesker, især søfolk og fiskere. Hotel SØMA tager socialt ansvar i byen, ved at støtte lokale initiativer og arrangere vores egne som for eksempel fester og børneaktiviteter. Hver jul åbner vi dørene og inviterer folk til at tilbringe deres juleaften hos os. I skolernes sommerferie arrangerer vi alverdens lege, aktiviteter og meget mere. Hver uge besøger vi trawlere med friske aviser, og vi går ofte en tur på havnen med varm kaffe og tid til en snak. Vi besøger også jævnligt byens fængsel og de ældre i deres hjem. Tak fordi du bliver hos os og støtter os i at støtte andre!

Udforsk vores SØMA-historier

Seneste eventyr fra vores stykke af Grønland.

Hotel SØMA – et stykke af Grønland

Her begynder dine arktiske eventyr allerede inden du træder ud af døren.
Læs mere

Forkælelse i Grønland

Nyd et strejf af luksus, når du besøger det arktiske område.
Læs mere
Ski Touring

Ski touring i Sisimiut

Oplev skønheden, stilheden og det ekstraordinære i det grønlandske bagland.
Læs mere
© Norris Niman

Book dit ophold