En vinterdag i Aasiaat

Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski. Dit vintereventyr starter allerede efter check-in, når du modtager et kort over øen og et sæt langrendsski.
© Mads Phil

Overblik

Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski. Dit vintereventyr starter allerede efter check-in, når du modtager et kort over øen og et sæt langrendsski. Når du har fundet dig tilrette i vores hotellejlighed eller et familieværelse, giver vi dig et lift til den lokale skiklub, hvor skiruterne starter. 

Glid gennem det smukke vinterlandskab på Aasiaat-øen, mens du nyder den friske sne og frostklare luft. Når dine kinder er røde, og der ikke er mere at udforske, kan du blot ringe til os, og vi vil bringe dig tilbage til varmen på vores hotel. Vi anbefaler, at du bestiller snacks og varme drikke i vores cafeteria til at tage med på din rejse. 

Voksne

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 12-70

Børn

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 2-11

Booking anmodning

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

"*" betyder påkrævede felter

Ønske om: 1 vinterdag i Aasiaat
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Gennemse flere eventyr

Flue fiskeri

10 dages eventyrfiskeri i den uberørte grønlandske vildmark og ophold i privat opvarmet telt.

Randonee på ski i Nuuk

Dine ski er udstyret med specielle sælskind, så du ikke glider når du bevæger dig opad. Når du befinder dig på toppen af bjergryggen, vil det føles som at nå toppen af verden.

Vandring i Aasiaat

At vandre i Grønland er at fordybe sig i naturen og nyde det betagende landskab med bjerge og isbjerge. Udforsk mange skønne steder med friskbrygget kaffe i rygsækken.

Book dit ophold