Aasiaat sommerferie

Nyd en hel weekend i Aasiaat og fordyb dig i sommerstemningen på Diskobay-øen.

Overblik

Nyd en afslappende weekend og sommerstemning i Aasiaat. Dit sommereventyr starter lige efter indtjekning, når du modtager et kort over byen og cykler, så du nemt kan udforske byen og dens mange smukke granitskulpturer, vægmalerier eller endda besøge museet. 

Der er mange smukke vandreruter, der er værd at besøge om sommeren. Du vil også modtage vandrekort, så du nemt kan udforske området til fods. Aasiaat-øen mangler ikke smukke landskaber. 

Naturligvis er det et must at opleve hvalsafari. Turen tager cirka 2 timer i åben båd. Det er næsten garanteret, at hvalerne vil komme for at hilse på dig, og vores kloge guide vil sørge for, at du får det bedste ud af denne oplevelse. Du vil også modtage en flydedragt for at holde dig sikker og holde varmen, når vi sejler rundt om isbjergene. 

Vi står klar til at hjælpe med eventuelle specifikke ønsker og foreslå en række andre aktiviteter. Bare kom og mød os i receptionen!

Voksne

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 12-70

Børn

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 2-11

Booking anmodning

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

"*" betyder påkrævede felter

Anmodning om: Aasiaat sommerferie
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Gennemse flere eventyr

Vandring i Nuuk

At vandre i Grønland er at fordybe sig i naturen og nyde det betagende landskab med bjerge og isbjerge. Udforsk mange skønne steder med friskbrygget kaffe i rygsækken.

Book dit ophold