Aasiaat vintergetaway

Nyd en hel weekend i et vintereventyrland. Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski og på en snescooter.
© Lisa Tyskland

Overblik

Brug en hel weekend på at udforske Aasiaat-øen dækket af ny sne. Dit vintereventyr starter allerede efter check-in, når du modtager et kort over øen og et langrendsskisæt. 

Når du har fundet dig tilrette i et af vores moderne værelser med den betagende udsigt, giver vi dig et lift til den lokale skiklub, hvor skiruterne starter. Glid gennem det smukke vinterlandskab og nyd den friske sne og frostklare luft. Når dine kinder er røde, og der ikke er mere at udforske, kan du blot ringe til os, og vi vil bringe dig tilbage til varmen på vores hotel. 

Dagen efter kommer du med på en spændende snescootertur til en varm kilde på en nærliggende ø. Den varme kilde løber hele året rundt, og du kan nyde det friske vand og en kop kakao. Du kan vælge at køre selv eller nyde turen bagpå. Resten af dagen kan du stå på mere langrend eller booke en isfiskeoplevelse med en lokal fisker. Vi anbefaler, at du bestiller snacks, kage og varme drikke i vores cafeteria til at tage med på turen. 

Voksne

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 12-70

Børn

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 2-11

Booking anmodning

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

"*" betyder påkrævede felter

Anmodning om: Aasiaat vinterferie
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Gennemse flere eventyr

Photo: Malgorzata Borkowska

Nordlys i Nuuk

Grønland er et land med naturlige vidundere, hvor solen aldrig går ned om sommeren, og om vinteren er himlen dekoreret med dansende lys, der blidt reflekteres fra den friske sne.

Søsafari i Aasiaat

At se et tungt dyr kaste sig over vandoverfladen bare for elegant at støde tilbage sekunder efter er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

En vinterdag i Aasiaat

Udforsk Aasiaat og Diskobay-området på ski. Dit vintereventyr starter allerede efter check-in, når du modtager et kort over øen og et sæt langrendsski.

Snescooterkørsel i Aasiaat

Hvis du har benzin i blodet og elsker fart, så er en snescootertur den perfekte måde at komme ud og se naturen omkring Aasiaat på. Vi tilbyder forskellige ruter, alt efter dit ønske om adrenalin og længden af køreturen. Guidet snescootertur til bygden Akunnaaq Varighed: 4 timerPris…

Book dit ophold