Flue fiskeri

10 dages eventyrfiskeri i den uberørte grønlandske vildmark og ophold i privat opvarmet telt.

Overblik

Oplev det ultimative 10-dages arktiske sommereventyr i Sisimiut.

Vores fluefiskerpakke er designet til dig, der ønsker at fordybe dig helt i den store uberørte natur omkring Sisimiut. Din tur består af få dage med udforskning og afslapning i Sisimiut og få dage med ophold i et opvarmet telt, fiskeri i den grønlandske vildmark.

Tilgængelighed: Denne tur kan bookes til enhver tid. Der er allerede bekræftet to datoer: 28. juli og 25. august.

Gruppestørrelse: Max 6 personer

Alt hvad der er inkluderet:

 • 3 nætter på Hotel SØMA med morgenmad i fælles DBL værelse. 
 • Lufthavnstransport
 • 6 dages fluefiskeri med lokale guider med eksklusiv ret til åen
 • Bådfiskeri: havkat, laks, helleflynder, torsk
 • Fisketegn
 • Lokale guider, herunder den grønlandske sælfanger Leif Fontaine
 • Bådtransfer fra Sisimiut til lejren og tilbage
 • Lejrpersonalet står for madlavning og opvask
 • 6 nætter i privat telt med seng og plads til bagage og grej. 
 • Morgenmad, frokost og aftensmad på lejren
 • Afskedsmiddag med grønlandske specialiteter
 • Traditionelt fælde- og netfiskeri og en introduktion til de lokale ryge-, saltning- og tørremetoder (kun tilgængelig fra 15. juli til 15. august)
 • Vandreture til rævehuler og plukke angelica (urt brugt lokalt til madlavning og medicinske formål)
 • Indgang til Hotel SØMA arctic spa og sauna
 • Fiskeredskaber (undtagen vadefugle)

Ikke inkluderet:

 • Frokoster og middage i Sisimiut

Pris pr. person: 14 950,-

Dit program

Dag 1

Ankomst til Sisimiut

Velkommen til Sisimiut! Din transfer fra lufthavnen til Hotel SØMA arrangeres, og du kan nyde udsigten over havnen og bjergene under køreturen til Hotel SØMA. Efter check-in er resten af dagen til din fritid.

Dag 2

Transfer til fiskelejren

Om eftermiddagen, transfer til havnen, hvor vores partner venter på dig for at starte denne unikke oplevelse. Du vil sejle fra Sisimiut til fiskelejren, der ligger ved Sassanguit-floden, lige ved polarcirklen. Sejlturen tager omkring 1,5 til 2 timer. Ved din ankomst til lejren bydes du velkommen af Leif Fontain, grønlandsk jæger og fisker, og hans team bestod af lokale naturvejledere og personale på lejren. Hele teamet har et solidt lokalkendskab og kender floden og forholdene i den grønlandske vildmark rigtig godt, hvilket sikrer, at du er i de bedste hænder under hele opholdet. Tid til at slå op i dit private og rummelige opvarmede telt midt i den uberørte natur.

Dag 3-7

Fluefiske og udforske vildmarken

De næste dage vil være dedikeret til at udforske vildmarken omkring lejren og opdage de mange aktiviteter, den byder på. Du har hele området for dig selv som giver dig maksimal mulighed for at finde dit helt eget yndlingsfiskested, hvor alle ørrederne bider. Du kan tage på fluefiskeri efter ørred, havfiskeri (med båd) hellefisk, atlantisk ulve, laks og torsk. Mellem midten af juli og midten af august, hvor ørredsæsonen er på sit højeste, kan du få et fantastisk glimt af tusindvis af ørreder, der hopper gennem kaskader og vand for at fortsætte deres rejse op ad floden. Afhængigt af perioden kan du også få mulighed for at deltage i fælde og net på værtsfamiliens fiskepladser og også opdage den traditionelle måde at tørre, salte og ryge ørrederne på. Der vil også være god tid til også at udforske omgivelserne ved at vandre op til rævehulerne, plukke engleplanter og observere dyrelivet som moskusokse, rensdyr, fugle eller blot betragte landskaberne. På vores sidste aften, på dag 7, nyder vi en afskedsmiddag lavet af grønlandske specialiteter.

Dag 8

Transfer tilbage til Sisimiut

Efter en sidste morgen for at nyde de mange mulige aktiviteter, er det tid til at forlade dette utrolige sted og tage tilbage til Sisimiut. Ved ankomst til havnen bliver du hentet og kørt til Hotel SØMA. Om aftenen kan du nyde Hotel SØMAs arktiske spa og sauna i 2 timer. Wellness-området vil være kun for dig selv, så du kan slappe af i det varme vand med den maleriske udsigt over dalen.

Dag 9

Udforsk Sisimiut

Dagen er til din fritid, der er mange mulige aktiviteter for at nyde Sisimiut og omgivelserne. Vandreture, sejle, udforske byen ... vores receptionist vil med glæde forklare dig de forskellige muligheder.

Dag 10

Afgang

Det er tid til at sige farvel. Efter din morgenmad bliver du kørt til lufthavnen.

Se Gordon og Rasmus fiske i Sisimiut

Voksne

$Spørg efter pris / Per person
 • Alder 12-70

Børn

$Spørg efter pris / Per person
 • Alder 2-11

Booking anmodning

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

"*" betyder påkrævede felter

Anmodning om: Fluefiske
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Gennemse flere eventyr

Snescooterkørsel i Aasiaat

Hvis du har benzin i blodet og elsker fart, så er en snescootertur den perfekte måde at komme ud og se naturen omkring Aasiaat på. Vi tilbyder forskellige ruter, alt efter dit ønske om adrenalin og længden af køreturen. Guidet snescootertur til bygden Akunnaaq Varighed: 4 timerPris…

Book dit ophold