Sisimiut udforskning

Udforsk Sisimiut på 4 dage. Sejl til den forladte bosættelse og udforsk byen, havnen og hundeslædestationen, mens du er omgivet af smukt bjerglandskab.
© Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

Overblik

Dag 1: Velkommen til Sisimiut

Velkommen til Sisimiut! Din transfer fra lufthavnen til Hotel SØMA arrangeres, og du kan nyde udsigten over havnen og bjergene under køreturen til Sisimiut. Første dag tjekker du ind og modtager programmet for dit ophold. Resten af dagen kan du udforske Sisimiut på egen hånd. 

Dag 2: Sejlads til den forladte landsby

Din kaptajn vil byde dig velkommen ombord på den lokale havn. Herfra begiver du dig ud på en unik rejse til den forladte by Assaqutaq, der ligger på en ø 13 km øst for Sisimiut. Din kaptajn vil være din guide og vil fortælle dig alt om dette mystiske sted, mens du udforsker de forladte bygninger. Sejladsen tager omkring 30 minutter, og hvis du er heldig, vil hvaler eller sæler holde dig ved selskab.

Dag 3: Farverig kultur

En lokal guide og ekspert i området tager dig med på en 2 timers guidet tur, gennem de bedste dele af Sisimiut. Du vil slentre gennem den historiske by, havnen og besøge steder, hvor de lokale sælger dagens fangst, og hvor de grønlandske slædehunde holder til. Din tur slutter på museet, der ligger lige overfor Hotel SØMA, i den historiske del af byen.

Afrejsedag (samme for alle rejser)

Alt godt skal ende engang. Heldigvis har du fantastiske minder for livet. Efter din morgenmad bliver du kørt til lufthavnen til din returflyvning.

Voksne

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 12-70

Børn

$Spørg efter pris / Per person
  • Alder 2-11

Booking anmodning

Udfyld dine oplysninger nedenfor, så kontakter vi dig snarest.

"*" betyder påkrævede felter

Anmodning om: Sisimiut-udforskning
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Gennemse flere eventyr

Nordlys i Aasiaat

Grønland er et land med naturlige vidundere, hvor solen aldrig går ned om sommeren, og om vinteren er himlen dekoreret med dansende lys, der blidt reflekteres fra den friske sne.

Book dit ophold