Hotel SØMA

Spisning

Oplev tre verdener af spisning.

© Norris Nimann, Visit Greenland

Opdag

Vores tre verdener af spisning

Selv spisning i Grønland bør nydes som en unik oplevelse. Vores filosofi er at kombinere tre meget forskellige spiseverdener, så de passer til dine behov, og samtidig giver tilbage til fællesskabet.

Cafeteria

© Lola A. Åkerström, Visit Greenland

Catch & cook

© Peter Lindstrøm, Visit Greenland

Restaurant SØMA

Smag et af stykke Grønland, når du besøger hovedstaden. Vores kok har designet en sæsonbestemt menu, baseret på lokale råvarer med et moderne twist. Vælg mellem to til fem retter for at designe din egen gourmetoplevelse.

Vores ansvar

Sømandshjem

Vores cafeterier i Nuuk, Sisimiut og Aasiaat er kendt af lokalbefolkningen som et mødested, hvor man kan hygge sig og få god mad til en overkommelig pris. Vores cafeterier repræsenterer vores kerneværdier, som er at støtte og beskytte lokalsamfund og fiskere.

© Aningaaq R. Carlsen, Visit Greenland

© Peter Lindstrom, Visit Greenland

Catch og cook

Intet forbinder dig mere til naturen end oplevelsen af at fange din egen middag! Den lokale kaptajn vil tage dig til sine yndlings fiskesteder omkring Sisimiut, mens du udforsker omgivelserne. Det er ret nemt at fange torsk, selvom du aldrig har fisket før, så bare rolig – du bliver ikke sulten. Du kan vælge at være involveret i processen med at rense og filere en fisk eller overlade den i hænderne på kaptajnen. Vores kok på Hotel SØMA tilbereder den til jer til aftensmaden, serveret med fritter og salat.

Book dit ophold