Hotel SØMA

Restaurant SØMA

Smag et stykke Grønland i vores restaurant i Nuuk.

Restaurant SØMA - Nuuk

Smag et stykke af Grønland

Hotel SØMA arbejder på at give en uforglemmelig grønlandsk oplevelse, uanset om det er et eventyr ude i naturen, eller et måltid serveret i vores restaurant.

Arktiske eventyr
på din tallerken

Restaurant SØMA i Nuuk er et godt sted at besøge, hvad enten det er for at fejre en særlig lejlighed eller bare for at nyde en almindelig onsdag aften. 

Her er alle velkomne, om det blot er til en kop kaffe og et stykke frisk wienerbrød bagt af egen bager, en hyggelig snak eller et måltid i vores restaurant.

Vores kok har sammensat en sæsonbestemt menu, baseret på lokale grønlandske råvarer med et moderne twist. Det er helt sikkert noget der skal prøves, når du er i Nuuk. Vi håber at se dig snart!

Besøg os i dag

Marinevej 3, 3900 Nuuk

Restaurantens åbningstider:
Onsdag - Lørdag:
17:00 - 21:00
Cafeterias åbningstider:
Mandag - søndag:
08:00 - 20:00

Bordbooking

Udfyld formularen for at reservere dit bord. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til os på nedenstående nummer.
Vi ser frem til at modtage din booking.

Book dit bord i Nuuk

"*" betyder påkrævede felter

Forespørgsel til: Restaurant SØMA Nuuk
Anmodet dato

Gruppestørrelse

Menuen

Moskusokse, kammuslinger, lam og meget mere... Oplev et stykke af Grønland på din tallerken.

Vores restaurantkoncept 'Smag et stykke af Grønland' giver dig mulighed for at vælge mellem to til fem retter fra vores menukort. På denne måde kan du sammensætte din egen gourmetoplevelse. Tag et kig på vores menukort og bestil dit bord allerede i dag.

Book dit ophold