Hotelvært til Ilulissat

Er du vores næste hotelvært?

Kan du se dig selv i en unik lederstilling på et smukt, mindre hotel i Grønland? Med ansvar for den daglige drift får du en alsidig hverdag med både rutiner og masser af rum til videreudvikling. Samtidig ligger de vildeste naturoplevelser lige uden for din dør og venter på dig. Hvad venter du på?

Hotel SØMA Ilulissat er et morgenmadshotel med 22 værelser og har i højsæsonen 4-5 ansatte. Som hotelvært bliver du ansvarlig for den daglige drift af hotellet. Det indebærer primært tre daglige opgaver:

 • Tilberedning af morgenmad til gæsterne
 • Transfer af gæster, som skal til og fra havn og lufthavn
 • Rengøring af værelser

Din nærmeste samarbejdspartner er regionslederen, som til daglig er i Aasiaat, tæt på Ilulissat. Det er ham, du refererer til, og du kommer desuden til at samarbejde med kolleger fra vores søsterhoteller i Grønland og regnskabskontoret i Danmark.

Ansvar og selvstændighed
I lavsæsonen, som er mere stille, er det kun dig, som arbejder på hotellet – dog sammen med vores lokale sømandsmissionær, som afløser dig, når du har fri. Derfor skal du være i stand til og nyde at arbejde selvstændigt. Hotellet er base for vores kristne velfærdsarbejde blandt søfolk og fiskere i Ilulissat. Derfor har sømandsmissionæren sin daglige gang på hotellet.

Masser af eventyr venter
Ilulissat er kendt for sine vilde naturoplevelser og byder bl.a. på Isfjorden, som er UNESCO-verdensarvsområde. Her kan du tage på eventyr i den uendelige grønlandske natur: Sejlads, snescooter, vandring og meget mere. Der er et stort danskermiljø i byen, især om sommeren, så det er let at finde ligesindede – og nogen at tage på ture sammen med.

Vi forestiller os, at du

 • Ser dig selv i lederrollen som hotelvært, hvilket både indebærer service over for gæsterne og medarbejderansvar i højsæsonen
 • Har en personlighed, som bidrager til hotellets trygge, hjemlige og kristne atmosfære
 • Er med på at løbe stærkt især i sommerperioden, hvor dagene er lange og travle. Til gengæld bliver hverdagen mere stille i vinterperioden.
 • Kan arbejde selvstændigt, og sætte mål og retning for medarbejdernes indsats
 • Er god til engelsk (øvrige sprog er en fordel)
 • Er fortrolig med IT på brugerniveau

Krav:

 • Kørekort B og villig til at køre vores minibus
 • Som minimum gymnasial uddannelse eller lignende
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra hotelbranchen, og at du har lidt praktisk sans.

Practical information

Tiltrædelse: Primo februar 2023. Send din ansøgning til sh@hotelsoma.gl Har du spørgsmål, så kontakt regionsleder Søren Hansen på +299222116 eller sh@hotelsoma.gl

Deadline for applying

23. december 2022 We are continuously inviting candidates for interviews

Share this position

More jobs explore

Junior Manager in Ilulissat

A unique job opportunity that has both a fixed routine and a lot of space for personal development.

Hotel Assistant

We are looking for two Hotel Assistants to join our team.

Book your stay